Η VANG στην ‘Eκθεση Αλυσίδα Ελπίδας στο Μετρό Συντάγματος

Η VANG στην ‘Eκθεση Αλυσίδα Ελπίδας στο Μετρό Συντάγματος

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην Εμπορική έκθεση προϊόντων που θα πραγματοποιηθεί στην πολυμορφική αίθουσα εκδηλώσεων στο Μετρό Συντάγματος από την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου εώς και το Σάββατο 28 Ιανουαρίου (ώρες λειτουργίας 09:00 εώς 21:00). Η εκδήλωση διοργανώνεται από την μη κερδοσκοπική ΑΜΚΕ Αλυσίδα Ελπίδας με την στήριξη των ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ ΑΤΤΙΚΟ ΟΡΑΜΑ και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ ΓΡΙΦΟΣ για την στήριξη ασθενών με Νεοπλασματικές ασθένειες.

Η VANG θα βρίσκεται εκεί για να προσφέρει σε πολλούς τυχερούς χτενίσματα αλλά και ανδρικά κουρέματα (Πέμπτη-Σάββατο 18.00-21.00).
Όροι συμμετοχής:
Με την απόδειξη αγοράς σας από την έκθεση μπορείτε να μπείτε καθημερινά μέχρι και τις 16:00 στην κλήρωση για χτενίσματα και κουρέματα. Τα “δώρα” ανανέωσης μπορείτε να τα χαρίσετε είτε στον εαυτό σας είτε να τα δωρίσετε σε κάποιον αγαπημένο σας!
Επίσης, με κάθε αγορά σας μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσετε 20% έκπτωση στα ετήσια δίδακτρα της VANG, η οποία θα
δωρίσει και μέρος των υπόλοιπων διδάκτρων στην Αλυσίδα Ελπίδας.

Εάν θέλετε κι εσείς να στηρίξετε τις δράσεις αλληλεγγύης της “Αλυσίδας Ελπίδας”,μπορείτε να επισκεφτείτε το Μετρό Συντάγματος από τις 26 έως και τις 28 Ιανουαρίου!
Ας μοιράσουμε όλοι μαζί χαρά εκεί που πραγματικά την χρειάζονται!

Σας περιμένουμε!